De Chocoladeboer, De Specialist

Wij houden van chocolade, het bedenken, het maken en vooral het proeven!

Trots zijn we om  vakwerk te creëren met iets dat heerlijk is! Er is zoveel mogelijk met chocolade, niets is te gek!

Daag ons uit met uw ideeën en wij zullen u verrassen!

     

  

Uniek, smaakvol en verslavend

De Chocoladeboer bonbons

Met goede ingredienten, vakmanschap en heel veel passie en liefde maken we diverse soorten bonbons met verassende smaken. We werken samen met een groep van topkoks waar we kennis en smaken mee uitwisselen. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Wij houden van een frisse en kleurige uitstraling. We gebruiken hiervoor vernieuwende technieken. Hieronder vind u ons assortiment van dit moment. Ieder seizoen zijn we bezig om ons assortiment te verniewen.

Maatwerk chocolade voor uw bedrijf?!

Voor bedrijven verzorgen wij op maat gemaakte producten. Een origineel relatiegeschenk of een smakelijke verrassing voor het personeel, bij De Chocoladeboer vindt u zeker wat u zoekt.

 

Denk bijvoorbeeld aan een leuke afbeelding, foto of bedrijfslogo op chocolade. Zakenrelaties zullen blij verrast worden met uw bedrijfslogo op overheerlijke chocolade. We maken o.a. logobonbons, fotolijstjes of een door u bedachte creatie. Vakgarage van `t Hoog uit Groot-Ammers is een van onze afnemers:

 

`Wij vonden het als bedrijf een super leuk initiatief om dit als presentje te geven aan onze klanten die een auto bij ons kopen. Eerst moest de chocolade natuurlijk getest worden door ons team en deze kwam glansrijk door de keuring!

De keuze was dus snel gemaakt, wekelijks dunnen wij onze klanten nu verrassen met een persoonlijk, lekker en origineel cadeautje! Complimenten voor het team van De Chocoladeboer, als we een bestelling plaatsen hoeven we er verder nooit naar om te kijken, het komt altijd dik in orde.

De soepele samenwerking en de positieve reacties die wij van onze klanten krijgen zorgen ervoor dat we zeer tevreden zijn!΄

 

Janneke van der Wal- Vakgarage van `t Hoog

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of een offerte. Ook uw ideeën zijn welkom, we gaan er graag mee aan de slag!

Ons werk

© 2024 Chocoladeboer.nl